Menu

Vores sponsorer

 

    TVC Advokatfirma hjælper private, virksomhedsledere og virksomhedsejere med at agere løsningsorienteret og sikkert i juridiske anliggender. Vores advokater er specialiserede og opdaterede på den nyeste juridiske viden inden for deres fagområde, og dermed altid en kompetent sparringspartner. TVC Advokater søtter lokalt din sport.
Kontakt: Rune Tarnø - 23 45 53 97 - tvc.dk 
  Herslev Bryghus er et gårdbryggeri i landsbyen Herslev ved Roskilde Fjord – godt 8 kilometer fra Roskilde. Vi bor midt i Sjællands nye nationalpark, Skjoldungelandet. Vi brygger et bredt udvalg af øl efter økologiske forskrifter og med fokus på gode, lokale råvarer fra området omkring Herslev og Lejre. Hver uge forsyner Herslev Bryghus udvalgte kunder over hele landet med økologisk øl på flaske og fustage. Al brygning, produktion og salg foregår på Herslev Bryghus.
Kontakt: Tore Jørgesen - 21 81 73 21 - www.herslevbryghus.dk
  Anlægsgartnerfirmaet Frederiksmose er et firma beliggende i Gl. Hagested 4300 Holbæk. . Vi udfører alt inden for havearbejde samt belægning og træfældning. Vi gør en ære i at udføre et godt stykke arbejde.
Kontakt: Paw Frederiksmose - 27 52 98 80 - www.frederiksmose.dk
  Charlie Chaplin er en bodega, hvor du kan komme og nyde en øl i hyggelige omgivelser sammen med familie og venner. Vi har løbende billardturneringer, dart og meget mere – vi glæder os til at se dig på Charlie Chaplin.
Kontakt: Anders Munk Jørgensen - 61 60 73 05
 

Bad Experten er behjælpelig med VVS opgaver, nye badeværelser, varmeanlæg, biobrændsel, jordvarme og solvarme. Vi har over 25 års erfaring og står klar til en snak om, hvad der bedst kan betale sig hos dig privat, hos dit firma, jeres boligforening m.m.
Bad Experten - vi kommer altid til aftalt tid - en ren fornøjelse.

Kontakt: Jesper Sørensen - 70 22 02 01 - www.badexperten.dk

 

Bramsnæs Skilte Design ApS har eksisteret siden 1999. På disse år er det lykkedes os at få en bred kundekreds med mange forskellige behov. Dette har gjort, at vi har udvidet vores virkeområde for at tilgodese kundernes behov. I dag laver vi mange “pakkeløsninger” for firmaer, der ønsker at få lavet logo, facadeskilte, biler, tryksager, storformatprint, klistermærker, magnetskilte m.m. Vi har hurtig levering samt en meget høj kvalitet på vores produkter.

Kontakt: Tom Pedersen - 46 40 48 17 - www.nytskilt.dk

 

VeloWear Cycle Club er stedet for cykelentusiasten med passion.

Vi er De Rosa pro shop, og har desuden legendariske brands som Colnago, Ridley og Kuota cykler på programmet.

Hvis du vil forkæle dig eller din cykel med lækre ting til gode priser er VeloWear Cycle Club stedet, du skal give et besøg.

Åbent: man-ons-tors-fre: 14-18, lørdag 10-15 samt søndag 12-15.

Kontakt: Michael Cubbin - 25 13 08 20 - www.velowear.dk

Butikken, der altid er klar til at hjælpe dig med dine daglige indkøb i form af friske varer, gavekurve, vingaver, værtindegaver m.m. Vores kunder får altid et smil og en frisk bemærkning med på vejen. Find os på landevejen mellem Roskilde og Kirke Såby.

Kontakt: Poul Hansen - 46 40 23 10 - Dagligbrugsen Gevninge

 

 

Zoneterapeut Ellen Kryger har 14 års erfaring med sportsskader. For at komme hurtigt på benene igen bruges: sportszoneterapi, lymfedrænage, laserbehandling, og aku. pkt. 6 akupunktur. Der vælges behandling alt efter hvad der er bedst for den aktuelle skade. Besøg mig i Hersegade i Roskilde. Glæder mig til at hjælpe dig.

Kontakt: Ellen Kryger - 3 36 47 38 

Vi er et mindre revisionskontor med ca. 15 ansatte. Vi er beliggende i Sorø i samme hus som Gefion (landbrugscenter). Det vil sige, at vi har nem adgang til al rådgivning inden for landbrug. Udover det, har vi advokater, ejendomsmæglere m.v. i huset.  Vi beskæftiger os med alt inden for revision, rådgivning, omstruktureringer, bogføringsassistance m.v. Vi lægger meget vægt på en god personlig kontakt til vores kunder.

Kontakt: Rene Jensen - 57 86 02 50 - www.vkst-revision.dk

 

HORNSHØJ AUTOMOBILER

Reparation og service af alle bilmærker, herunder personbiler, varevogne samt trailere til privat & erhverv.

Vi ses hos Hornshøj Automobiler - Din Bilpartner.

Kontakt: Vagn Sander - 46 49 99 89 - www.hornshojautomobiler.dk

 

Velkommen til Osted Slagteren.

Vi er en slagter og ostebutik beliggende i Osted på Fugletoften 17. Vi kan tilbyde dig alt i kød, oste, delikatesser og mad ud af huset. Vi kan også hjælpe med mad til fester, firmaarrangementer, fødselsdage, bryllupper m.m.

Kontakt: Kennet Hansen - 46 49 66 22 - www.ostedost.dk 

MB-sikring skaber tryghed med installationer af tyverialarm, videoovervågning, tågekanon samt låse til private og erhverv. Er du træt af at holde øje - Så ring til Michael Boye. MB-sikring 20 903 903 - www.mb-sikring.dk

 

SuperBrugsen i Hvalsø er områdets største dagligvarebutik. Butikken har åbent fra kl. 8.00 til kl. 20.00. Bageren åbner alle dage kl. 7.00.

Vareudvalget er bredt og med betjent slagterafdeling, delikatesse og bager er der rig mulighed for at få netop det, du som kunde efterspørger.

Den nedkølede frugt- og grøntafdeling har et stort udvalg af friske varer. Udvalget af økologisk frugt og grønt er imponerende stort.

Butikken er, som én af kun ganske få butikker i Danmark, Svanemærket. Det vil sige at butikken kan dokumentere et bredt udvalg af miljømærkede og økologiske varer, et lavt energiforbrug og fokus på affaldshåndtering og genbrug af ressourcer.

Kontakt: Kim Kanstrup - 46 46 15 15 - www.sb-hvalsoe.dk

 

Firmaets grundide er at lave personlige, skræddersyede landkøkkener, der passer både til rum og behov. Vi har ingen standardmål, men bygger fra grunden et rum med smukke møbelsektioner og spændende og anderledes detaljer.

Du kan få inspiration, professionel vejledning og bestille tegninger og pristilbud hos vores indretningsarkitekter i Kr. Såby og Hellerup.

Besøg BJERGSKOVVEJ 2, 4060 KR. SÅBY.

Kontakt: Mads Abrahamsen - 46 49 91 19 - www.dansk-kh.dk

 

Såby Pizzaria har åbent hver dag og er klar med aftensmaden til dig og din familie. Vi laver pizzaer, burgers, pomfritter og en lang række andre gode varme retter, som kan skylles efter med en iskold sodavand, kildevand, øl eller vin.

Besøg os i den gamle by i Kirke Såby. Velbekomme…

Kontakt: Mezet - 49 22 22 44 - www.pizzasaaby.dk

Trekroner Revision.

Vi er det lokale revisionsfirma med fokus på kunden og med ekspertise i alle opgaver indenfor regnskab, revision, bogføring, budgetter og rådgivning i øvrigt. Har du brug for en kompetent samarbejdspartner til din økonomi, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Kontakt: Michael Plæhn - 46 36 11 99 - www.trekronerrevision.dk

 

 Wicklow Photography

Skaber historier via billeder indenfor følgende områder:

Event -Sport-Erhverv-Portrætter - Bryllupper- Konfirmationer-Boliger-Biler. Wicklow Photography tager dine billeder.

Ring allerede i dag og lav en aftale.

Kontakt: Jørgen Wicklow - 51 90 47 62 - www.wicklow.dk

 

Vinduesmanden er specialister i salg, service, montage, og reparationer af plast, træ, træ/aludøre og vinduer samt forsikringsskader. Vi er et team med brede kompetencer, som også giver mulighed for at udføre andre opgaver. Ring for god rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Kontakt: Mark Petersen - 23 48 29 19 - www.vinduesmanden.com

Såby Brændesalg beskæftiger sig med salg & levering af biobrændsel: Træpiller, briketter, brænde, spåner, pille-smuld. Vi leverer til private, erhverv og det offentlige. Ring for et tilbud eller bestil direkte på vores hjemmeside.

Kontakt: Jimmi Pedersen - 40 55 29 54 - www.saabybraendesalg.dk

Når du skal købe eller sælge – er det EDC Hvalsø du skal vælge. Vi er alle lokale og sælger alle typer ejendomme, lige fra parcelhuse, landbrug, erhverv, fritidshuse og grunde. Vi sælger stadig ud fra princippet ”solgt eller gratis”. Vi kan også hjælpe dig som købermægler, uanset hvor i Danmark, du køber bolig.

Kontakt: Søren & Finn - 46 40 80 11 - www.edc.dk

 

Hos Såby Bilsyn i Kirke Såby og Osted syner vi din bil med et smil!

Vi tager os altid god tid til vores kunder og afleverer aldrig et køretøj, uden at vi er sikre på, at det er 100 % i orden.

Kontakt: Henrik Hornshøj - 46 49 19 10 - Hjemmeside

 

JK-EL har eksisteret i Hvalsø siden 1971 og er i dag ejet af Henrik Klausen og Søren Kirkegaard Petersen. Firmaet beskæftiger 10 medarbejdere.  

Firmaets mangeårige virke har givet firmaet og de ansatte arbejdsopgaver fra A-Z, og dermed en ekspertise til at løse netop deres opgave.

Den mangeårige erfaring indgår ved projektering, tilbudsudregning, energirådgivning, salg, vedligeholdelse samt råd og vejledning.

Vi udfører alt i spjældarbejde, elinstallationer, styringer, antenner, og staldinstallationer både for erhverv og private. Desuden har vi vagt 24 timer i døgnet.

Kontakt: Søren Pedersen - 46 40 85 58 - Hjemmeside

 

Vi er et murerfirma, som udfører de fleste opgaver: Til- og ombygning, renovering, flisearbejde samt jord/kloak.

Derudover udfører vi hoved- og fagentrepriser. Vi går op i tillid, dialog med kunder og ikke mindst overholder vi vores aftaler med kunder og leverandører. Vi har alle faggrupper og kan også arbejde med selvbyg. Vi ønsker løsninger for vores kunder og ikke forhindringer.

Kontakt: Ib Larsen - 46 49 10 41 - Hjemmeside

 

Vi er en webshop hvor vi sælger hundefoder af høj kvalitet, hvor alle pengene bliver brugt på foderet og ikke på flotte poser og dyre reklamer.

Derudover sælger vi jagttøj og udstyr til hund og jæger.

Seneste produkt er Lasota Pet Energy halsbånd, som kan reducere eller fjerne bl.a. stress, køresyge, søsyge, allergier, hævelser, muskelsmerter, ledproblemer, angst for lyde og fyrværkeri m.fl.

Gratis levering i følgende postnumre: 4320 – 4330 – 4060 og 4390.

Kontakt: Pia Bausager - 28 99 45 54 - Hjemmeside

 

Dansk Låseservice udfører alle former for låse- og sikringsopgaver både for private og erhverv.  Vi er meget mere end en låsesmed.

Vi udfører alt fra større alarmløsninger, nøglebriksystemer til indbrudssikringer af private hjem. Vores døgnvagt er altid åben og vi dækker Roskilde, Ringsted, Holbæk, Køge og Storkøbenhavn samt hele oplandet.

Kontakt: Henrik Skovkjær - 24 77 27 17 - Hjemmeside

 

Sport Direct Roskilde leverer alt med logo på, trykt, broderet eller graveret, på T-shirts, sweatshirts, arbejdstøj og spilletøj til Såby Fodbold.

Merchandise såsom keyhangers, kuglepenne og kreditkortholdere etc.

Vi kan også levere julegaven til jeres mange ansatte. Sport Direct Roskilde har også lige det, som alle i netværket bruger i den ene eller anden forbindelse.

Vi er derfor klar på at komme med på banen med et godt tilbud på det ønskede.

Prøv Sport Direct Roskilde og I vil ikke blive skuffede:)

Kontakt: Jesper Falck - 46 75 56 00 - Hjemmeside

 

Sweet Feet Fodpleje

Sunde fødder giver velvære for krop og sjæl. Afhjælper problemstillinger, hård hud og ligtorne, nedgroede negle m.m. Besøg os i klinikken i Helsinge eller på vores wellness-dage i Såby Hallen.

Kontakt: Camilla Monja - 51 96 41 82 - Hjemmeside

 

Danbolig Roskilde & Svogerslev

3 butikker = 1 salær

Den er god nok. Når du sætter til salg hos Danbolig Roskilde - Lejre, så bliver din bolig solgt fra tre butikker, som alle dækker 4000 Roskilde og Lejre kommune. Vi er specialister i online markedsføring.

Ring 46332020 for en gratis salgsvurdering.

Hjemmeside

 

Bilhuset Jepsen 

Dit lokale bilhus, hvor du kan købe din næste bil samt få repareret din bil på vores værksted. Vi har stor erfaring indenfor de fleste bilmærker.

Vi er et automesterværksted, hvor vi kører kampagner med gode tilbud og bonusordninger.  Besøg os på Horseager 2 i 4330 Hvalsø.

Kontakt: 46 40 82 70 - Hjemmeside

 

Solstrålen

Laver alt indenfor buketter, alt indenfor begravelse, bryllupper, fester, bordpynt, gaveideer og værtindegaver.

Vi har også vin & øl, chokolade, the og kaffe, sengetøj & håndklæder fra By Skagen. Kig forbi og lad os hjælpe dig.

Kontakt: Jane Johansen - 46 40 88 51 

Lykke Cykler & Motor er en fysisk butik og værksted samt web- shop i Hvalsø på Sjælland.

Butikken er familiedrevet i tre generationer. Vi udvikler os hele tiden, og senest har vi givet vores webshop en ordentlig tur. Besøg os i butikken i Hvalsø

Kontakt: 46 40 81 84 - Hjemmeside

 

Uanset hvilket job du har, kan du blive medlem i Det Faglige Hus, der er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle.

Skifter du til Det Faglige Hus, kan du spare op til 6.000 kr. om året.

Dine ansættelsesvilkår fortsætter uændret, og din anciennitet følger med. Indtil videre har 141.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, som er den fagforening og a-kasse, der oplever den største vækst i Danmark.

Lønmodtagerne vælger Det Faglige Hus, fordi de får god service og hjælp til alt i deres ansættelsesforhold, samtidig med at de sparer mange kontingentkroner

Kontakt: 70202064

Hjemmeside

 

Kirke Saaby Forsamlingshus er og har i over 100 år været leverandør af mad og oplevelser. 

Et levende og velfungerende samlingssted for borgerne i Kirke Såby og omegn. I 2004 fik vi bygget hotelværelser og har lige siden været hele Kirke Såbys gæsteværelse. Din glæde er vores belønning. Derfor er nøgleordene kvalitet, ærlighed og grundighed.

Kontakt: 46 49 20 46 - Hjemmeside

 

Hilmer Consulting

Markedsføring på internettet, som gør virksomheden mere synlig.

Det giver øget kundetilgang og et større kendskab til din virksomhed.

En søgemaskineoptimering forbedrer din placering i Google søgeresultater og giver større synlighed.

Kontakt: John Hilmer - 6 20 17 07 - Hjemmeside

 

Olsen Cleaning tilbyder rengøring, vinduespudsning og mindre haveopgaver til firmaer og private. Sloganet er ”Rent med et smil”, da vi sætter en ære i arbejdet og altid giver et smil med på vejen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt: Jens-Chr. Olsen - 20 61 14 68 - Hjemmeside

 

Midtsjællands Bogtrykkeri og Folkeblad A/S har eksisteret siden 1926.

Midtsjællands Folkeblad udkommer i ca. 19.000 eksemplarer hver uge til hele Lejre Kommune og i den gamle Tølløse Kommune.

Bogtrykkeriet er en virksomhed med grafisk afdeling, trykkeri og bogbinderi samlet under et tag. Vi kan lave alt – ellers kender vi én, der kan…….

Vi laver visitkort, magasiner, idésæt, konvolutter,  blokke, foldere, flyers  og meget meget mere. Lad os give dig et godt tilbud på din næste tryksag.

Kontakt: 59 18 51 57 - Hjemmeside 

 

Boje Teknik udfører montering og servicering af luft/luftvarmepumper. 

Reparation af hæve/sænke borde. Opsætning og vedligeholdelse af outdoor reklame. Montageopgaver på eget værksted og ude i verden. 

Kurértransport kan vi også klare. 

Kontakt: Bo Boje - 21 75 48 03 - Hjemmeside

 

Nicks sportsmassage & Sportsterapi er stedet du kommer, hvis du efter fysisk aktivitet har en træt og spændt krop, og hvor du kommer med din spændte nakke, skuldre/ryg og ben.

Kontakt: Nick Jensen - 28 10 50 35

Markedets bredeste og stærkeste sortiment indenfor høretelefoner og konferencetelefoner!

Ergotel A/S har i næsten 20 år været dansk distributør af Plantronics høretelefoner (headsets) og konferencetelefoner fra Konftel m.v.  

Ergotel er beliggende i Roskilde, og salget foregår via et landsdækkende netværk af autoriserede forhandlere.

Kontakt: 26 16 60 02  www.ergotel.dk

Smedearbejde så ring til Custom Work. Vi hjælper med reparation, service og vedligeholdelse af lastvogne, samt personbiler, lovpligtigt eftersyn af løftegrej og meget mere – ring i dag og lad os hjælpe dig med din opgave.

Kontakt: 26 18 07 85 - Hjemmeside

 

Jeg hedder Niels Erland Nielsen, er 51 år gammel og bor på Orø.

Jeg har et lille entreprenørfirma. Vi er 9 mand. Firmaet er startet 1/10-2002. Vi laver kloakarbejde såsom huskloak, regnvandsløsninger og tilslutninger til offentlig kloak samt betonarbejde, såsom støbning af husfundamenter og gulve m.m. Derudover laver vi en del anlægsarbejde som flisebelægning, opsætning af hegn m.m. Ring for et uforpligtende tilbud og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt: 21 64 98 56 - Hjemmeside

 

Dagli’ Brugsen Kirke Såby – har masser at tilbyde erhvervslivet samt private i Kirke Såby og omegn.

Vi kan være med på alt, lige fra drikkevarer til arrangementer – til gavekurve med alt fra lækre chokolader til gode vine.

Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde ud af jeres behov og hvordan vi kan dække dem bedst muligt.

Kontakt: 46 49 20 17

Hjemmeside

Audi Danmark er en del af Semler Gruppen - Danmarks største koncern i bilbranchen - og her har importen ligget siden 1975.

Audis vision er at være det mest attraktive premium bilmærke. Vorsprung er et løfte, og vores manifest 'Vorsprung durch Technik' forpligter os til at gå forrest i udviklingen af nye avancerede teknologier og udvikle biler af højeste kvalitet.

Vi har fokus på digitalisering, bæredygtighed og urbanisering og dermed, hvordan vi kan bidrage til at gøre hverdagen lettere, bedre og mindre stressende for vores kunder.

Hjemmeside

 

Tømrervirksomhed beliggende I Hvalsø.

Vi kan hjælpe med ny-byg, renoveringer, sætte nye døre og vinduer i huset.

Vi kan også spare jer penge da vi energioptimerer jeres bolig via isolering, og besparelsen på jeres varmeregning bliver markant reduceret.

Ring for en gennemgang af jeres hus eller virksomhed.

Kontakt: Lars Mikkelsen - 21 65 72 10 - Hjemmeside

Malerfirmaet Niels Hansen ApS vil beskæftige sig med et stort udvalg af opgaver indenfor byggeri, altid med høj grad af faglig kompetence.

Malerfirmaet Niels Hansen ApS vil samarbejde med professionelle bygherrer/entreprenører, i en uformel struktur, men i et seriøst og beslutningsdygtigt forum.

Malerfirmaet Niels Hansen ApS vil være en attraktiv arbejdsplads med fokus på, at skabe det bedste team af kompetente medarbejdere.

Kontakt: Niels Hansen - 8 40 23 41 - Hjemmeside

JEP Transport  løser diverse transportopgaver med 3-akslet kran-grabbil.

Bilens kapacitet omfatter 10 tons lasteevne, 14,5 tonsmeter hiab-kran og en ladlængde på 6,4 m med tip.

Desuden tilbydes turistkørsel i busser til 55+1, 58+1 (med sikkerhedsseler) eller 74+1 personer

Kontakt: 24 23 24 40 - Hjemmeside

Tømrer- og totalentreprise.

Vi leverer godt og gedigent håndværk udført af professionelle håndværkere, leveret til tiden og til aftalt pris.

Vi er nytænkende og kreative uden at gå på kompromis med kvalitet og kundeservice. Med mange års erfaring fra byggebranchen er vi også stærke samarbejdspartnere i bygge- og projektstyring fra A-Z.

Kontakt: 40 60 90 30 - Hjemmeside

 
 Kontakt: 24289331
 

Hos Anlægsspecialisten beskæftiger vi os med alt inden for haveanlæg, stort som småt.

Vi er garant for et godt og kvalificeret stykke arbejde og en opgave hos os er aldrig færdig, før kunden er tilfreds.

Vi er servicemindede, og det betyder, at vi altid har kunden i centrum, og at vi går langt for at løse og leve op til de krav, du som kunde må stille.

Kontakt: 30387720

Hjemmeside

SB Murer & Sandblæsning ApS er et traditionelt murerfirma med egen sandblæserafdeling.

Firmaet hører hjemme i Vester Såby i Lejre kommune og udfører fortrinsvis arbejde i Roskilde, Holbæk og resten af Sjælland samt øerne.

Ring for et tilbud og lad os hjælpe dig til det rigtige resultat.

Kontakt: 46498047

Hjemmeside

Besøg en af Danmarks ældste kroer beliggende på Midtsjælland på landevejen ved Kirke Såby, som ligger imellem Roskilde og Holbæk.

Vi tilbyder finere madlavning, mad ud af huset, overnatning eller du kan indtage et aften eller frokost måltid hos os.

Vi hjælper også gerne med maden til din fest i vores smukke lokaler der går tilbage til Christian den 2.

Kontakt: 46491930

Hjemmeside

Udlejning af telte, service, jukeboks mm. til dig og din fest.

Om det er runde fødselsdage, bryllupper en 18 års fødselsdag eller et studentergilde, så står vi klar med pakken til dig, så din dag bliver lige som du vil ha det.

Tjek os ud på vores hjemmeside og på    facebook, ring i dag og lav din aftale

Kontakt: 46408410

Hjemmeside

SÅBY TAG & BLIKMONTAGE tilbyder udførelse af blikkenslagerarbejde i zink, kobber, aluminium og stål - såsom tagrender og nedløb, kviste, skorstens inddækninger, skotrender, vindskeder og taghætter. 

Ønsker du specialbukkede profiler til tag og facade i ovenstående materialer, udfører jeg disse på eget værksted.

Kontakt: 93910197

Hjemmeside

 

Kings & Queens er et kongerige af modetøj og fashion. Vi tilbyder alle de fedeste modebrands til drenge og piger samlet ét sted. Vi forhandler bl.a. Levi's, Gabba, Calvin Klein, Just Junkies, Tommy Hilfiger, Moss Copenhagen, Pavement m.fl. 
Kings & Queens har leveret modetøj til drenge og piger til de rigtige priser siden 2004. Oplev den specielle stemning i både vores fysiske butikker og på vores webshop. Du vil ikke være i tvivl om at vi elsker mode. 

Hjemmeside

Vesti Olsen A/S er et familiedrevet byggefirma på Sjælland, med stærke kompetencer indenfor byggeri og renovering i høj kvalitet til både erhverv, industri, landbrug og private – samt styring og rådgivning af byggeprojekter.

For alle vores arbejdsområder gælder, at kvalitet er i fokus, og vores erfarne medarbejdere hjælper til at afdække dine behov. Vi rådgiver altid om optimerede løsninger, med høj værdi for dig, for processen og for det færdige resultat.  

Hjemmeside