Menu

Fejring af årets Såby-borger

image
09. november 2016 kl. 20:24

Godt og vel 100 børn og voksne med tilknytning til Såby fodbolds ungdomsafdeling, var mødt op i Såby hallen fredag d. 4/11 2016, for at fejre årets Såby-borger.

Som noget ganske særligt, er prisen i år, ikke tildelt til en enkelt person. Prisen som årets Såby-borger er givet til Lars, Jakob og resten af de frivillige trænere, der i det forløbne har arbejdet benhårdt på at få genrejst Såby fodbolds ungdomsafdeling. Genrejsningen er lykkedes i en grad, så ungdomsafdelingen er gået fra at være lukningstruet, til at tælle flere drengehold i årgangene 2006 til 2011. Derudover er seneste skud på stammen opstarten af et stort pigehold, intet af dette ville være muligt uden det kæmpe stykke frivillige arbejde trænerne har lagt to gange om ugen gennem hele året.

Det var således en velfortjent fejring, der startede med en tale fra Såby fodbolds formand Jan Wensien, og fortsatte med fællesspisning, og en god omgang stikbold for ungerne, der hyggede sig gevaldigt sammen med hinanden og trænerne, som de har gjort det hele året.

Et stort tillykke, og tak for indsatsen til Lars, Jakob og resten af trænerne.