Menu

Lokalderby: Hvalsø IF - Såby Fodbold

image
11. maj 2016 kl. 21:32

I weekenden 13-15 maj 2016, er der den årlig pinsefest i Hvalsø hovedgade. 

Pinsefesten i Hvalsø er en fast tradition hvert år, som samler mange nuværende, samt tidligere beboer i lokalområdet, i alle aldersgrupper.

I traditionen tro er der lørdag morgen kl. 08:00, morgenbord i hovedgaden, festtelt nede ved gadekæret fredag & lørdag om aften/nat og meget andet.

I år er der også en storkamp på hvalsø stadion pinselørdag, da ærkerivalerne Hvalsø IF og Såby Fodbold med hinanden i serie 2.

For 2 år siden mødtes Hvalsø og såby også pinselørdag, som Såby vandt 1-0.

Med høj sol, og omkring 800 tilskuer, var det en helt speciel dag, og bliv nok den største kamp imellem såby og hvalsø i rigtigt mange år.

Det kan ikke beskrives hvor stort det er, at det sker igen i år, både for spillerne, klubberne og tilhænger fra begge klubber. Alle fra området har ikke snakket om andet siden det blev offentliggjort i starten af året, og spillerne har virkelig gået og glædet sig til kampen, da det uden tvivl er årets kamp for de to klubber.

Vi håber det vil komme mange fra Såby og støtte de lokale helte, i en kamp der skal vindes!! og ikke mindst for at få en hyggelig pinse i Hvalsø.  

 

Kampen er Pinselørdag 14/5-16 kl. 14:00 på Hvalsø Stadion.

Indgang: 20 KR. 

 

Billeder fra sidste opgør kan ses på dette link- http://www.saaby-fodbold.dk/galleri/saaby-senior/