Menu

Første Hjemmekampe på Stadion

image
04. maj 2016 kl. 13:06

Endelig bold i egen hule 

 

I lørdags d. 30 April var der igen fodbold på Såby stadion, og der var i den grad lagt op til fest.

2. holdet startet festen Kl. 13:00 (Resume af kampen kan læses længer nede) mod Hundige BK, og top-kampen mellem Såby Fodbold og Reklev GI startet Kl. 15:30.

Til Dages top-kamp, bliv der selvf. solgt pølser og lidt at drikke, men der var også sat 7 friske unge bold-drenge fra klubbens ungdoms afdeling på, som havde en rigtigt god dag, med at hjælpe deres lokale helte fra Såby. Efter kampen fik de lidt og spise og drikke, og de første er allerede begyndt at spørge hvornår de skal det igen. 

Det var også mulige at se hvordan det går med den nye tribune, som ikke mangle meget før den er færdig, takket en masse frivillige hænder som har lagt et kæmpe arbejde i den, og vi kan ikke takke jeg nok for jeres store indsats. (ingen jer ingen os) 

Det var også kampen hvor de nye hjemmebane trøjer bliv taget i brug, med de nye trøje sponsor. 

 Jørgen Wicklow fra Wicklow Photography, var også til stede og har taget en masse gode billeder fra dagen.

Der var lidt over 100 der komme og så kampen, og havde en hyggelig dag på stadion. 

Vi takke for i kom op og støttet drengene, og vi håber vi ses igen på Lørdag, hvor vejret siger høj sol og op til 20 grader.

 

 

Såby Fodbold - Raklev GI

Serie 2 - Pulje 3

 

Lørdag d.30.4 kom dagen hvor Såby skulle spille deres første hjemmekamp på stadion. At det tillige var et vaskeægte top opgør gjorde blot dagen mere spændende.

I Såby´s nye hjemmebane dragter, der er sponsoreret af lokale erhvervs drivende, gjorde spillerne klar til opgøret på de nærliggende træningsbaner med højt humør og god gejst.

Desværre var vi ikke klar fra start, og efter blot 18! Sekunder lå bolden bag vores målmand, og så var al pres pludselig på os. Vi får kæmpet os til et par halve chancer, og får da også udlignet til 1-1, herefter bølger kampen frem og tilbage, og jeg mener vi er ret godt med da Raklev atter scorer. Spillerne hanker op i sig selv, og kort efter er der atter udlignet. Glæden varede til kort efter pausen, så scorede Raklev nemlig atter, og nu virkede det som om alt var op ad bakke. Lykkens gudinde tilsmilede os da vi får tilkendt et straffespark og muligheden for atter at udligne, men ak, det brændes, og Raklev sætter herefter punktum med endnu en scoring.

Jeg er aldrig tilfreds med et nederlag, men at tabe 2-4 til en modstander der på dagen var bedre, gør det lidt nemmere at sluge nederlagets kamel.

Spillerne skal have stor ros for at fighte det bedste de kunne, og aldrig give op.

Tak til alle de fremmødte tilskuere, og alt frivilligt personel, i gjorde dagen god trods nederlaget.

Mvh

Tommy Schmidt

Cheftræner

Såby Fodbold 

                                                          

Næste kamp for Såby Fodbold er Lørdag d. 7 Maj Kl. 15:30 på Såby Stadion mod FC Ishøj.

Flere billeder fra kampen kan ses her- http://www.saaby-fodbold.dk/galleri/saaby-senior/

 

 

 

Såby Fodbold 2 – Hundige BK

Serie 5 - pulje 6

 

 

Efter sidste uges spændende kamp med rivalen Hvalsø, som sluttede 1-1 i en god kamp med masser af fight.

Fik Såby besøg af Hundinge, et hold vi havde mødt i en af trænings kampene forud for sæson starten. Den kamp vandt Såby stort, men det var et helt andet hold gæsterne havde med og Såby var i den kamp noget forstærket af spillere fra 1eren.

Så en hel ny kamp, som var helt åben. I tabellen var Hundige på 6 p. og Såby på 4 p. inden kampen. Såby kunne med en sejr spiller sig helt op i den sjove ende af tabellen, som også er målsætningen for holdet.

Kampen startede rigtig godt for Såby, de fik lagt et godt tryk på modstanderen og kom frem til en del chancer, efter ca. 20 min fik Såby hjørne, som blev slået godt ind mod Ulrik Hansen der får snittet den videre til Rasmus Nielsen, der med en lækker hæl detalje fik styret den i mål til 1-0. halvlegen fortsatte med spil og chancer i begge ender, men med et overtag i spil og chancer til Såby , som kunne gå til pause fortjent foran.

2. halvleg begyndte helt optimalt for hjemme holdet der scorede efter 20 sek. da der blev lagt et godt pres fra starten, Rasmus Andersen fik fat i bold driblede en mand, fik sendt et godt skud på kassen så keeperen ikke kunne holde bolden, som slår den lige ud til Peter ”Guldtå” Christensen, der med en sten sikker TÅ, putter den i kassen til 2-0. Efter 2-0 målet fik Såby stillet sig lidt tilbage og der begyndte at være mange grimme taklinger fra et frustreret Hundinge hold. Som udmøntede sig i flere gule kort og senere i halvlegen også 2 røde kort. Og der var lidt til Såbys held, da holdet var noget tappet for kræfter, der var spillere der var gået ud med skader og et dumt gult til Rasmus Nielsen, i frustrationen over de mange frispark der blev begået mod hjemme holdet.

Såby kunne i kampen være glad for at råde over den lille troldman Josias Eiris, der efter at have trykket 2 gule og et rødt kort til modstanderen, lige pludselig dribler 3 mand og bliver godt og grundigt fældet i feltet, straffe til Såby, han tager sig selv af det og sparker sikkert ind til 3-0.

Det lykkes hundige at ligge et fint pres på hjemme holdet og fik noget heldigt reduceret til 3-1. De havde flere chancer men forsvaret stod stærk ført af Ulrik Hansen og Henrik ”Hønse” Christiansen. Som begge leverede en rigtig god kamp. En god sejr for Såby IF på 3-1. og er med skrivebords sejren over Vindinge på 10 point og ligger nr. 1 i rækken efter 4 kampe.

På banen skal fremhæves holdet som det afgørende, folk gav alt hvad de havde og der blev kæmpet i 90 min.

 

Skrevet af Niels Friis Ajslev (Capitan)

 

Næste kamp for Såby Fodbold 2. hold, er Lørdag d. 7 maj Kl. 12:00 ved Vipperødhallen