Menu

Såby Fodbolds ungdomstrænere kåret som Årets Såbyborgere 2016

image
22. oktober 2016 kl. 15:16

I år gik titlen som ”Årets Såby-borger” til en mindre gruppe af Såby-borgere som har ydet – og stadig yder – en helt særlig indsats for byens børn. Nemlig Såby Fodbolds meget engagerede ungdomstrænere.

Begrundelsen for kåringen lød som følger: 

I en række år har Såby Fodbolds ungdomsafdeling ikke fungeret helt godt og mange fodboldglade Såbybørn har søgt mod andre byer for at spille ungdomsfodbold. Det har en lille gruppe Såby-forældre besluttet at lave om på. Inden for det seneste 1½ års tid er det lykkes disse ildsjæle at skabe et fodbold-ungdomsmiljø i Kirke Såby som nu tiltrækker og fastholder 4 nye drengeårgange og et stort pigefodboldhold. Der trænes inde i hallen om vinteren og der trænes ude mandag og onsdag i sommerhalvåret – i alt slags vejr. Ungdomstrænerne i Såby Fodbold formår at skabe et fællesskab for børnene omkring fodbolden. Et fællesskab som på en og samme tid handler om at have det sjovt, kunne fungere med andre børn på et hold og samtidig have fokus på at spille god fodbold. Såby Fodbolds ungdomstrænere tager tit børnene ud til stævner, hvor børnene opfører sig eksemplarisk på og udenfor banerne. Samtidig hiver Såby-holdene mange gode resultater med hjem fra disse stævner. Med det super positive og energiske engagement og med ungdomstrænernes fokus på leg og læring indenfor fodbold, er det lykkedes ungdomstræner-teamet at få genskabt en spirende ungdomsafdeling indenfor fodbold i Kirke Såby.

Vi er i klubben på samme tid virkelig stolte over kåringen og meget glade for, at der er blevet lagt mærke til det store arbejde, som ungdomsafdelingen har lagt i at løfte opgaven med at skabe fornyet tilstrømning til klubben. Kæmpe stort tillykke til hele ungdomsteamet med Jonna, Lars, Jakob, Christian og Morten i spidsen.